legalisdj.hu

A DJ Szövetség (Magyar DJ és Producer Egyesület) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala

Tony

Város: Budapest
Ebben a régióban végzek DJ-tevékenységet: Budapest
web/blog: www.bestofdisco.hu
OKJ/OSZK: OSZK 0515
Facebook
Tony

Ki vagyok

Az Úr 1972. esztendejében, április havának 3. napján láttam meg a napvilágot Budapesten.
A Szent István Közgazdasági Szakközépiskolában könyvelő és pénzügyi előadó szakmát szereztem.
A suli rádiójában tanultam meg a hangtechnikai eszközök kezelését.
De a matektanulás helyett a disco volt a minden, sokszor meg is buktam ezért. :)

1990-ben kaptam életem első dj fizetését.
Ebben az évtizedben nagyon sok embernek van köszönni valóm a dj szakmában. Ez a hely kevés is, meg nem untatnék ezzel senkit csak néhány név: Fodor Erika (OSZK), Anda Tamás „Dj Csoncsi”, Dj Váczi Feri, Katona Gottfried „Dj Fridi”, Szomolányi Gábor „Dj Szoszo”, Dj Danyi Attila. Szóval, kösz a segítséget!

1999-ben megalapítottam saját rendezvényügynökségemet, a Best Of Party Service-t. Azóta vált a mindennapjaim részévé a hobbinak indult dj szakma.

2000-ben szereztem az Országos Szórakoztatózenei Központban lemezbemutató dj szakvizsga bizonyítványt a legmagasabb (univerzális) kategóriában.

2002-óta vagyok tagja a Magyar Lemezlovas Egyesületnek. Közismertebb nevén Dj Szövetség. Mert nálam dj-nek lenni nem divat, hanem szakmai elhivatottság kérdése.

2003-ban karaoke projektet indítottam, a Best Of Karaoket, hogy a buli alkalmával a vendégek tudják énekelni is kedvenc dalaikat. Te voltál már igazán jó karaoke bulin?

2006-ban Siófokon kicsit megtűzött a nap. :) Elkezdtem szervezni egy olyan megbízható dj csapatot magam köré, akik akkor is tökéletesen el tudják látni a dj teendőket, ha én személyesen nem tudok részt venni az adott partyn. Ez lett a Best Of Disco, ami jelenleg hétről-hétre esküvői dj, privát party dj, céges parti dj és karaoke party feladatokat lát el.

2010-ben egy újabb projekt alakult a vendégeink nagy örömére a Tony Chang photography. Ehhez engedjetek meg egy rövid kis bevezetőt: Ugye jártál már Te is úgy, hogy a party fotósa félig fényképezett le, vagy homályos, igazi ufós kinézetű lettél? Vagy mindenki rajta van a képen csak „véletlen” Téged hagytak le? Na, ilyen véletlenek nálunk nem esnek meg! Sőt, minden bulin ajándékba készítünk képeket az esti történésekről, legyen szó esküvőről, privát partyról, céges eseményről vagy akár karaokeról.

Bemutatkozó videó