legalisdj.hu

A DJ Szövetség (Magyar DJ és Producer Egyesület) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala

The Picard

Város: Budapest
Ebben a régióban végzek DJ-tevékenységet: Budapest
web/blog: djszovetseg.hu
OKJ/OSZK: -
Facebook

Ki vagyok

A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) elnökeként elsősorban a szerteágazó, ám szervezetünknek köszönhetően egyre inkább közösséggé formálódó DJ-szakma egészének képviseletét látom el.
A megszámlálhatatlanul sok különböző műfajban, stílusban dolgozó, eltérő társadalmi-szocializációs hátterű, tevékenységét tekintve is más-más szegmenseket megjelenítő DJ között nem minden esetben egyszerű a közös nevező megtalálása, ám az alapvető közös érdekek felismerése mind a DJ-társadalom egészének körében, mind az egyes DJ-k előremenetele szempontjából elengedhetetlen. Ezt a felismerést igyekszünk a szakmán belül előmozdítani; a szakma iránt elkötelezett, a jogszabályokat és az etikai normákat egyaránt betartó és betartani akaró DJ-k érdekeit képviseljük a tisztességtelen eszközökkel élőkkel és/vagy ilyen magatartást tanúsítókkal, illetve a szolgáltatások színvonalát, a szakma presztízsét és anyagi elismertségét lerontókkal szemben.
Alkalomszerűen aktív DJ-ként is fellépek, elsősorban fesztiválokon és más szabadtéri helyszíneken.
Abszolút mai, mainstream pop-rock-ot játszom, a legfrissebb, trendi nemzetközi előadók slágereivel, de egy kicsit "alteresebb" vonalat hangsúlyozva (Muse, Kings Of Leon, Killers, The Gossip, London Grammar, stb.)
Hazai fronton ehhez kiválóan társul az MR2 Petőfi Rádió zenei vonalának egy jelentős része (Quimby, Brains, Szabó Balázs Bandája, The Biebers, Kelemen Kabátban, stb.)
S ha néha-néha lehetőség nyílik rá, egy, a hazai szórakozóhelyeken szintén egyáltalán nem játszott, gyakorlatilag teljesen elfeledett, ám annak idején, a 80-as évek hazai elit-diszkóiban is gyakran felcsendülő műfajt, az Italo, Euro, Hi-NRG vonalat veszem elő: Fancy, Joy, Silent Circle, Bad Boys Blue, Max Him, Patty Ryan, The Flirts, Divine, stb. BOBBY ORLANDO FOREVER! :)

Hol voltam eddig

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2012 Budapest Park Budapest
2010- Volt fesztivál Sopron
2008- Sziget Budapest
2005 Rocktogon Budapest
2003-2011 Zöld Pardon Budapest
2003-2011 Zöld Pardon Budapest