legalisdj.hu

A DJ Szövetség (Magyar DJ és Producer Egyesület) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala

Shepherd

Város: Szombathely
Ebben a régióban végzek DJ-tevékenységet: Vas
web/blog: djshepherd.hu
OKJ/OSZK: OSZK ?
Facebook
Shepherd

Ki vagyok

Pásztor Tibor vagyok, 1969. október 17-én születtem Szombathelyen. Zenével kapcsolatos pályafutásomat 14 évesen kezdtem a nővérem által vezetett LATEX Ifjúsági Klubban Szombathelyen. Már ebben az évben több iskolai és építőtábori diszkós rendezvényt levezényeltem. Itt kell megemlítenem Tóth István azaz Totyi barátomat, aki már a kezdetektől fogva mellettem állt, segített, bíztatott és egyben kollégámmá vált.

Fiatal korom ellenére nagyon hamar megtaláltam a közös hangot a közönséggel, amelynek köszönhetően már kamasz koromban házigazdája lettem több diszkónak is: 1985-öt írtunk, amikor tini bulik sorozatát tudhattam a hátam mögött a Sport Klubban, valamint a Haladás Művelődési Házban, ahol megismertem Erdősi Jenőt (Dj Danceman). 1988-89-ben a HEMO (Szombathely) auláját minden vasárnap 1000 - 1200 szórakozni vágyó fiatallal sikerült megtöltenem.

A korai fellépések után nem volt kérdéses, hogy mivel szeretnék abban a bizonyos nagybetűs életben foglalkozni: egyszerűen csak profi lemezlovas szerettem volna lenni. Elvégeztem az OSZK DJ-szakvizsgát, és ekkor a működési engedélyemen már a Dj Shepherd név szerepelt. Szerencsésnek érezhetem magam, hiszen a szakmám megegyezik a hobbimmal, és sok helyen dolgozhattam és dolgozom! A következőkben felsorolt rezidenciáim mutatni fogják, hogy kilóméterben sem volt hiányom :). Csak hogy egy pár helyet kiemeljek a sok közül és a teljesség igénye nélkül soroljam fel.

Rezidens lemezlovas voltam többek közt: Bükfürdőn a Mickey Mouse-ban, Celldömölkön a Golden Eyeban és az Avokádóban. A Balaton partjára 1998-ban kerültem és nyaranta a révfülöpi Ibolya Disco Club, a zánkai Pepita Disco és a vonyarcvashegyi Magyar Tenger rezidensei közé tartoztam. Ki kell emelnem, hogy nem csak hazánkban, hanem Ausztriában is töltöttem be már házigazda szerepét több ízben is: Chico Dance Club, Disco Grotte Lazarus és a Monkey Dance Club rezidense voltam. 2000.-től nyolc éven keresztül a sárvári River Dance Club-ban szórakoztattam a közönséget (2005-től Sáry Zoltánnal azaz Dj Zotyával közösen). 2008-tól rendszeres fellépéseim vannak a szombathelyi Romkert Club-ban és az "A" Club-ban, a kőszegi Kazamatában, a döröskei Whitebeach-en és a sárvári Loui Dance Cafe-ban. Az eltelt évek alatt igazán széles zenei repertoárra tettem szert, melynek előnyeit Te is átélheted, ha ellátogatsz egy bulimba... :)
Tudásommal sok pályakezdő deejay-t segítettem, véleményemet a kezdő lemezlovasok ki is kérik.
Munkámat és karrieremet rengetegen segítették, külön köszönet a teljesség igénye nélkül azoknak, akik az elmúlt években, évtizedekben segítették, segítik működésemet.: Tóth István, Spielmann József, Éder László (Mr. Cheeky), Sáry Zoltán (Dj Zotya), Horváth Zsolt (Dj Zsola), Erdősi Jenő (Dj Danceman)... és még sokan mások!