legalisdj.hu

A DJ Szövetség (Magyar DJ és Producer Egyesület) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala

Retro DJ Magyar Róbert

Város: Siófok
Ebben a régióban végzek DJ-tevékenységet: Somogy
web/blog: -
OKJ/OSZK: -
FacebookTikTok
YouTube
Retro DJ Magyar Róbert

Ki vagyok

Magyar Róbertként láttam meg a napvilágot 1975 ben. Mindig is szerettem a zenét, a 80-as években a Poptarisznya B. Tóth László , és a Zene Butik Juhász Előd műsorai csillapították zenei éhségemet. 15 éves koromban kezdtem DJ karieremet amikor is a helyi (Öreg DJ-k ) szárnyaik alá vettek. Abban az időben úgy lehetett tanulni a szakmát, hogy elvittek az (Öreg DJ-k ) magukkal a rendezvényekre, és amíg kezdett gyülekezni a vendég közönség addig megengedték , hogy az eszközök közelében belekóstoljunk a szakmába. Amikor az éjszaka véget ért akkor pedig a bulik levezetését engedték át a hozzám hasonló ifjoncoknak. Az elmúlt 34 év alatt igen sokat változott a technika, ezelatt az idő alatt szerencsére sikerült bepillantást nyernem abba, hogy milyen Kazettáról, Bakelitről, Cdről, és a jelen kor vívmányaként kiforrott technikáról zenélni mint a Pendirve (Rekordbox).
Mindamellett, hogy a zene a zenélés mindig is az életem része volt és az is lesz, az elmúlt 34 év alatt megszállotja voltam és vagyok a régi Retro Disco fények megmentésének, ennek következtében Magyarországon egyedülálló gyűjteménnyel rendelkezem. Ezeket a fényeket egy-egy születésnap, névnap, céges rendezvény alkalmával használom, hűen a Retro zenei irányzathoz, amit képviselek.

Amit vállalok:
-Születésnap
-Névnap
-Esküvő
-Lánybúcsú
-Legénybúcsú
-Céges rendezvény
-Falunap
-Egyéni fellépések
Megfelelő Hang és Fénytechnikával


Retro DJ Magyar Róbert

Bemutatkozó videó