legalisdj.hu

A DJ Szövetség (Magyar DJ és Producer Egyesület) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala

iSAT

város: Csurgó
web/blog: -
OKJ/OSZK: -
Facebook
iSAT

Hallgass bele a mixembe!

iSAT - Handball mix
(Club Dance)

Ki vagyok

A 90-es évek második felében kezdtem a dj pályafutást, de akkor inkább buli meg hobbi alapon, iskolai rendezvényeken, házibulik alkalmával próbáltam elsajátítani a szakmát.
1996 környékén éreztem úgy, hogy ettől több kell, és diszkózással szeretnék foglalkozni.
Akkori dj barátommal összejárva gyakoroltam, sajátítottam el tőle a megfelelő alapokat, és a zenéket is közösen gyűjtöttük. 96 telén végre egy komoly nagy diszkóban igazi normális hangtechnika intelligens lámpák, és komoly sztárvendégek között mutathattam be magamat a nagyközönségnek az akkor nagy gyakorlattal és állandó helyekkel rendelkező dj barátom jóvoltából.
Az akkori környékbeli „nagy” diszkósok gratulációja és elismerése után állandó helyet kerestem magamnak. Egy helyi Pub-ban megkaptam első rezidens állásomat, és 2 évig minden hétvégén szolgáltattam a zenéket a nagyérdemű közönségnek. 1999-ben szólított a haza (sorkatona) majd ezt követően 2 év iskola távol az otthontól … nem volt sem időm, sem lehetőségem zenével foglalkozni.

2003 év végén indult újra pályafutásom, mikor is hazajöttem, sorban kerestek meg volt disco tulajdonosok, és vendéglátósok, hogy a kellenek a bulik. Állandó hellyel 2005-ig nem rendelkeztem viszont annyi rendezvényre, helyre voltam hivatalos, hogy majdnem minden hétvégén dolgoznom kellett, csak más-más helyeken.
2005-től egy közeli (Gyékényes) üdülőtelep-strand szórakoztató egységében lettem házigazda, ahol is rengeteg turista, búvár (búvár vb.) és ott nyaraló ember szórakoztatásáért voltam felelős hétről-hétre, egészen 2007 szeptemberéig, a zárásig, szünet nélkül voltam a resident dj.
2006-nyarán a berzencei Calypso Disco tulajdonosa hívott meg vendég előadónak. A fellépésem akkora sikert aratott, hogy a buli után a tulaj felajánlotta a Rezidensi helyet, melyet örömmel elfogadtam, és innen már két állandó hellyel rendelkeztem. Az akkori tulajdonossal komoly barátságba kerültem. A Calypso-ban rengeteg előadó és rengeteg dj fellépő megfordult nálam.
A residensi helyek mellett, ahogy idő és lehetőség nyílt, mindig próbáltam elmenni más helyekre is fellépni.
Fellépéseim során elsősorban napjaink rádió és club slágereit játszom, de Tech-House bulikat is pörgetek :D

Hol voltam eddig

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2014 Club Chrome Kaposvár
2013 Black Magic Balatonmária
2012 Park Café Kaposvár
2011- napjainkig Limo-Club Csurgó
2009-2011 Extázis Club Nagyatád
2006-2011 Sport & Rock Café Csurgó
2006-2008 Calypso Disco Berzence
2005-2007 Horgász Gyékényes
2000-2002 Tommy Pub Csurgó
1996-1997 Sky Disco Zákány