legalisdj.hu

A DJ Szövetség (Magyar DJ és Producer Egyesület) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala

Hores

Város: Darnózseli
Ebben a régióban végzek DJ-tevékenységet: Győr-Moson-Sopron
web/blog: hores.hu
OKJ/OSZK: OSZK dj 297
Facebook
SoundCloud
Hores

Hallgass bele a mixembe!

Back to 2016
(World music)

Ki vagyok

Üdvözöllek! 1988 óta vagyok jelen a szórakoztatóiparban, és büszkén mondhatom, hogy több mint 30 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezem. DJ-ként kezdtem pályafutásomat, és azóta számos különböző helyszínen hoztam létre felejthetetlen élményeket.

Az indulásomat a Mofém kultúrházban ( ma PART rendezvényház ) tettem meg 1988-ban, majd következett a Szoliház (1991-1997), a Kimle Colors (1998-2002, 2005-2007) és a Pleasuredome Dunakiliti, Diákdisco Mosonmagyaróvár. Rendszeresen szervezek saját rendezvénysorozatokat is, például a Retrofarsangot, melynek 2018-ban már a tizenegyedik alkalma volt.

Az esküvők világában is otthonosan mozgok, ahol nemcsak DJ-ként, hanem fénytechnikai szakértőként is szolgáltatást nyújtok. 2006-ban belevágtunk rendezvényhangosításba és színpadtechnikai megoldásokba, és azóta számos neves előadót támogattunk hangtechnikai terén, köztük olyanokat, mint Roy és Ádám, Zanzibár, Back II Black, Beatrice, Lord, Punnany Massif, Tóth Vera-Tóth Gaby, Pély Barna és sokan mások.

Ezen felül a rendezvényhangosítás terén is elkötelezett vagyok, és büszkén vállalom olyan nevek fellépéseinek technikai támogatását, mint Gangsta Zolee és a Kartel, Haddaway, Neoton, Ufo, Kozmix, Kerozin, Happy Gang, Zoltán Erika, Splash, Hip Hop Boyz, Mc Hawer, Delhusa Gjon, Pataki Attila, Fenyő Miki, Honeybeast, Edda.

Mindez együttesen garancia a magas színvonalú technikai megoldásokra és a rendezvénye sikerességére. Ha profi szolgáltatást keres a szórakoztatás és rendezvénytechnika területén, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot. Bízom benne, hogy hamarosan Önnek is emlékezetes pillanatokat teremthetek.

Elérhetőségeim:
Telefon: 20/9622-279
Weboldal: hores.hu

Hol voltam eddig

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2016 Club W Lébény
2010 D. Corner Mosonmagyaróvár
2008 Retrofarsang/ Retrosszilveszter Mosonmagyaróvár
2006 Diákdisco Mosonmagyaróvár
1998 Colors KImle
1993 Vár Disco Mosonmagyaróvár
1991 Szolgáltatóház Mosonmagyaróvár