legalisdj.hu

A DJ Szövetség (Magyar DJ és Producer Egyesület) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala

Funnyboy

város: Sopron
web/blog: www.funnyboy.hu
OKJ/OSZK: -
Facebook
SoundCloudMixcloudYouTube
Funnyboy

Ki vagyok

HUN:
-1992 elején láttam meg a napvilágot Sopronban születtem, majd éltem 18 évig.

-Zenei pályafutásom 2002- ben „indult” amikor megkaptam az első hifi-tornyomat és elkezdtem cd- ről kazettára összeválogatni a kedvenc zenéimet.

-Komolyabban az általános iskola 7 osztályában csapódtam egy Teamhez, amely a suli- diszkókat csinálta pár iskolába. Először, mint kábelező majd fénykezelő majd végül dj- ként ügyködtem.

-2006- ban csatlakoztam a Zaj Fórum közösséghez, ahol megfelelő felvilágosítást kaptam arról,hogy mivel és hogyan érdemes elindulni. Ezen a pályán.

-Majdan sikerült beszereznem az első DJ pultot és így önálló házibulikban, kisebb sörözőkben kezdtem zenélni,a nem nagy létszámú, de annál hálásabb közönségemnek.

A stílusokat váltogattam.

-Elsőként a a dance és a magyar könnyűzene volt a főmenü, később a house mezeire léptem, majd 2008-ban a minimal/techno irányba álltam be,köszönhetően TechnikLego barátomnak. Amikor viszont kezdett divattá válni a „technóság” szerettem volna valami újat adni... ami pörgősebb,vadabb... Így nyitottam a Drum and Bass irányába, ami a mai napig megadja azt a kis pluszt számomra amire szükségem van!

-Technikában pedig teljesen vegyes az ízlésem. A bakelit varázsa engem mindig is megfogott. Elkezdtem gyűjtögetni őket több stílusban is,de mint tudjuk, innét már nincs megállás... :)

Szakmai bio:
-2008 -tól hangfalakat kezdtem építeni, majd 2010 -től autóvillamossági szervizekben dolgoztam idény munkákon. Innét jött az autó hifi vonal.
-Dj eszköz szervizeléssel 2012-ben kezdtem el foglalkozni, saját készülékekkel, villamosmérnöki tanulmányaimmal párhuzamosan.
-2016- ban diplomáztam a Kandón.
-Folyamatosan fejlődtem, autodidakta módon képeztem magamat főállásom mellett és 2018 év végére előképzettségemmel együttesen elérte azt a szintet a tudásom, hogy elindítottam vállalkozásomat.

Ja igen... a név... Funnyboy. Majd megérted ;)Sziasztok!

Funnyboy

Bemutatkozó videó