legalisdj.hu

A DJ Szövetség (Magyar DJ és Producer Egyesület) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala

DJ.Tommy

város: Kaposmérõ
web/blog: -
OKJ/OSZK: -
DJ.Tommy

Ki vagyok

Kutas Tamás vagyok alias DJ.Tommy és nagy örömömre szolgál, hogy a tisztelt olvasó többet szeretne megtudni rólam, hát nem is szaporítanám tovább a szót.
1982-ben láttam meg a napvilágot Kaposváron.
Kaposmérőben nevelkedtem ide jártam Általános iskolába itt a suliban kezdődőt minden.

Egy nap azon kaptam magam, hogy állandóan az iskolai rendezvényeken a szertáros fizika tanár körül ólálkodok és figyelgetem hogyan nyomja a Himnuszt, Szózatot, kezeli a keverőn a mikrofonokat...stb. Addig sündörögtem, míg 8.-ban megcsinálhattuk az első mikulás disco-t, majd a többi rendezvényt is (persze többedmagammal) mi bonyolíthattuk le pl: Húsvéti nyuszibulikat, osztálybulikat ,banketteket.

A középiskolai évek gyorsan elszálltak és hamarosan dolgoznom kellett. Abba nem menjünk bele, hogy mi mindent csináltam már, mert még számomra is hihetetlen és az olvasókat sem akarom halálra untatni. A lényeg, hogy volt lé saját motyóba fektetni, ami jelenleg is folyamatos fejlesztés alatt áll, de aki szintén "zenész" az tudja, hogy ennek sosem lesz vége. Viszont legalább elértem azt, hogy másoktól függetlenül, önerőből betudok hangosítani és fényezni minimum 500 fős bulit anélkül, hogy egy kábelt is kölcsönkérnék.

Tisztelettel Kutas Tamás DJ.Tommy