legalisdj.hu

A DJ Szövetség (Magyar DJ és Producer Egyesület) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala

Dj Gonda Jr.

város: Budapest
web/blog: -
OKJ/OSZK: OSZK 00739
Dj Gonda Jr.

Ki vagyok

Gonda László vagyok. 1979. május 17-én születtem Budapesten. Édesapám, az első diszkós generáció elismert tagja, aki 40 éve a szakma jeles képviselője, így szinte törvényszerű volt, hogy követem őt. Az első, videón is rögzített "bulim" kb. 5 évesen történt, ahol nagy lelkesedéssel es elhivatottsággal konferálom fel a Modern Talkingot...
Utána viszont meglehetősen későn, 1997-ben álltam be aktívan a DJ-pult mögé. Az első helyszínek, ahol a közreműködtem: a Városligetben működött Globe disco, a. Piaf klub, az Mc Monte-Carlo Club, a keszthelyi Pepsi Music Beach, E-Klub (később Diesel Club, majd a Liget).
Megfordultam Németországban is, Stuttgart és Hamburg volt a két fő város.
Azóta első sorban a Zöld Pardon (Petőfi-híd lábánál), később a Budapest Park, valamint a Rocktogon rezidenseként dolgoztam. Emellett több vendégfellépés is színesítette pályafutásomat (Morrison's 2, Dürer kert, Ráday kupola, Viper Room, Filter klub,...stb.), számos fesztiválon zenéltem (Sziget, Volt).
A nyári szabad időpontokat esküvőkkel töltöm fel, vagy egyéb más rendezvénnyel, céges bulikkal.
Univerzális DJ-ként vizsgaztam le, így próbálom a zenei stílust is ehhez igazítani, viszont a szívemhez talán a rock zene áll a legközelebb. Talán ennek is köszönhető, hogy lassan ötödik éve tanítok az EFHA pro DJ-tanfolyamán rock-mixelést. A DJ szövetségnek gyakorlatilag az alapítása óta a tagja vagyok.

Hol voltam eddig

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2018-napjainkig Robot - Fogas ház Budapest
2016-napjainkig VOLT fesztivál Sopron
2015-2016 Művész Underground Budapest
2012-napjainkig Budapest Park Budapest
2007-napjainkig eskuvodjk.hu - esküvői dj országszerte
2003-2015 Rocktogon Budapest
2002-napjainkig Sziget Budapest
2001-2011 Zöld Pardon Budapest