legalisdj.hu

A DJ Szövetség (Magyar DJ és Producer Egyesület) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala

Chriss Wolf

város: Budapest
web/blog: -
OKJ/OSZK: OSZK 00859
Facebook
SoundCloudMixcloud
Chriss Wolf

Ki vagyok

Mióta foglalkozom ezzel?

Mint sokan ebben a szakmában, én is az általános iskola végén kezdtem el a Dj pult mögötti élettel ismerkedni. Az első önálló bulimat 1999-ben csináltam, kazettáról egy vidéki "Pizzériában".
Ez volt az a bizonyos éjszaka amikor eldöntöttem, hogy nekem ezt az utat kell folytatnom, mert beleszerettem. Ezek után elkezdtem képezni magam, vásároltam 2db bakelit lemezjátszót és megtanultam mixelni. Innentől már nem volt megállás, Dj lettem. Szerettem volna hivatalosan is azzá válni, igy 2002-ben DJ vizsgát tettem az OSZK előtt!

Pár szó magamról!

Alapvetően szerelmese vagyok a Zenének! Ezért minden műfajon belül próbálom folyamatosan frissiteni a zene palettámat, és haladni a korral, egyébként spontán zenélek, kreatív vagyok aki mindent feláldoz a szórakoztatás oltárán.

Jelenleg az Extra Budapest és a Budapesti Romkert rezidense vagyok.

Mit játszom?

Nagyon széles a skála. Sok helyen játszom sokféle zenét. R&B, House, Deep House,a mai Club slágerektől egészen a 90's évekig!
De házigazdaként mindig a hely jellegéhez igazodva!
A legközelebb, talán az elektronikus zenék állnak hozzám.

Bemutatkozó videó