legalisdj.hu

A DJ Szövetség (Magyar DJ és Producer Egyesület) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala

Chris Dylan

város: Cegléd
web/blog: -
OKJ/OSZK: -
Facebook
SoundCloudYouTubeApple Music

Ki vagyok

Chris Dylan Cegléd és környékének egyik vezető rezidense és lemezlovasa. 1992-ben született és már fiatal korában megmutatkozott zene iránti érdeklődése. Gyermekként már elvarázsolta a televíziós zene csatornákon bemutatott dj-k munkája és munkássága. Tinédzserként az első találkozása egy valódi dj-vel egy életre meghatározó élmény volt, aminek eredménye az lett, hogy megszületett a végleges döntés: „Dj leszek!”
Az akkori klubok meghatározó lemezlovasai avatták be a mixelés, műsorvezetés rejtelmeibe, és egyben lehetőséget adva a gyakorlásra. Pár éven belül saját technikával büszkélkedett mellyel megtette első lépéseit a Dj világ ranglétráján!
Kisebb klubok és rendezvények után 2009-ben megérkezett az első rezidens felkérés Cegléd akkor egyetlen és országos hírű klubjába a Deejay’s Pub-ba, ahol egy évig dolgozott együtt az azóta Coronita rezidensévé előlépett 3l3ktro Groove-al.
Az ezt követő években tagja lett a Mega Dance Fesztivál Dj csapatának és több helyen vendégeskedett.
2011-ben újabb rezidens felkérése érkezet a megújult arculatú Sláger Club & Dragons Pub-ba ahol harmadik éve a klub meghatározó arca. Az elmúlt három évben együtt dolgozott Magyarország vezető lemezlovasaival (Goldhand, Bricklake, Edo Denova, Purebeat, Tom Noize, Chris Lawyer, Johnie Pappa, Tomy Montana, stb.)
2012 óta tagja a Garden Sound és a Beat Land fesztiválok csapatának.
2013-ban több alkalommal megörvendeztette a Szolnokon a Moon Music Club közönségét dinamikus szettjeivel. Mind ez mellett 2013 februárban a budapesti Radio Face meghívására a szombat esti Face Night Show mixműsorában vendégeskedett.
2014-ben újabb előrelépést tett. Megjelent első saját dala a SUN GOES DOWN melyet Bihal Rolanddal közösen készített.
Zenei stílusát tekintve electro house, club house, EDM. Zenei szettjei dinamikusak, közönség centrikusak. A szakma jelenlegi sztárjai feltörekvő tehetségként tartják számon!