legalisdj.hu

A DJ Szövetség (Magyar DJ és Producer Egyesület) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala

Bazsx

város: Sopron
web/blog: www.djbazsx.com
OKJ/OSZK: -
FacebookInstagram
MixcloudYouTube
Bazsx

Hallgass bele a mixembe!

Bazsx - Spring Hit's Megamix 2021
(House, Dance, Slaphuse, Deephouse,)

Ki vagyok

Történetem 1987-ben kezdődött, de itt ugranék is pár röpke évet, hiszen onnét lesz számodra érdekesebb a sztori… Öt évesen már a walkman szerelmese voltam, majd az 1990-es évek rádiós műsoraiba, zene tv-k világába is belemerültem az iskola mellett. Imádtam a bulvárt, a médiát, s mindent, ami a zenével kapcsolatos volt. Tizenhárom évesen jöttek az általános iskolai bulik: suli diszkó, farsang, majd iskolarádió.
Középiskolás koromban egy jó barátnak köszönhetően bekerültem az akkori “Scampolo Club”-ba. Itt említeném meg Koppándi Zsoltot, valamint Mayer Kornélt. Az előbbi úriembertől tanultam meg az akkori technikás mixelés minden apró részletét. Azután jött a 2000-es évek méltán szeretett soproni diszkója a “FREE Style Disco”, ahol 2004-től 2010-ig voltam állandó lemezlovas a keddi egyetemista és a szombati telt házas bulikban egyaránt. Ott tanultam meg Angler Zsolt- tól, a mikrofonos konferálást, valamint a hangulatfokozás technikáját. Ez idő alatt nyertem városi dj versenyt az akkori “Colosso Club” rendezésében. Megyei versenyen pedig negyedik helyezést értem el. Játszottam saját szervezésű bulikon, valamint rengeteg rendezvényen vendég dj- ként is.
2010-es évek óta esküvőkön, születésnapokon, céges és privát rendezvényeken szórakoztatom saját technikával “mobil- dj” ként a közönséget.
2019-óta a soproni “Sky Bar & Lounge” dj- je ként is láthattok illetve hallhattok havi rendszerességgel, ahol a 2000-es években általam játszott kedvenceimet “Sky Dance” valamint napjaink zenéit “Sky Night” party néven pörgetem.

Bemutatkozó videó

Miket játszom

MAINSTREAM TÁNCZENE1. Mano Tiro: Robles
2. Jabocca: In Luv
3. Stereo For Two: Flamenco
4. 5Prite: New Jack Groove
5. Muzikfabrik: This Is My Life
6. Yamil: Excite Your Soul
7. Stamusic: Clap
8. Mike Newman: Flash Beat
9. Zoltan Kontes: Street Knowledge
10. Mano Tiro: Havana 1959
11. Reelow: Says
12. Canard: Afrika
13. Muzikfabrik: U & ME
14. Tom Forester, Kava Groove: Prozak
15. The Deepshakerz: Joy Fever
16. Jokki: Loose Control
17. David Eye: Need You
18. Muzikfabrik: Change My Mind
19. Muzikfabrik, Anatoly Frolov: Leaving
20. Hansol: My House