legalisdj.hu

A DJ Szövetség (Magyar DJ és Producer Egyesület) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala

Barcsi

város: Pécel
web/blog: www.djbarcsi.com
OKJ/OSZK: OKJ CXBB048988
FacebookTwitter
SoundCloudYouTubePodcast
Barcsi

Ki vagyok

Barcsi Tamás 1999 óta foglalkozik diszkózással. Stílusban a techno és a house világa nyűgözte le igazán, azon belül Funk, Electro, Progressive, Vocal, azaz mai szóval élve igazi pörgős klubslágerek, gyöngyszemek a keményebb ütemektől a lágyabbakig egyaránt. A hangszerek világába is sikerült belekóstolnia, bár igaz autodidakta módon teszi mindezt, a dobok állnak közel hozzá, szabadidejében amatőr szinten kongán és bongón játszik, de a közeljövőben egy cajonnal is szeretné kiegészíteni a gyűjteményét.
2005-ben, az akkori rendszerben "kötelező" OSZK vizsga után csatlakozott a Dj Szövetséghez, 2011-ben Pest megye egyik területi képviselője feladatkörét is végzi.
2012-ben az EFHA vizsgabizottsága előtt sikeres vizsgát tett, és így nemzetközileg elismert OKJ bizonyítványt szerzett "Hanglemez-bemutató" minősítéssel.
Célja a folyamatos fejlődés és megújulás mellett az új tehetségek segítése, irányítása a megfelelő út felé.
2011-ben csatlakozott a Gyál FM csapatához. A rádióban minden héten egy 1 órás mixműsorral jelentkezik House'n'Techno show néven, amelyben a két kedvenc irányzatának legjobb, és legújabb performanciáit mutatja be egy mix keretében. 2012 áprilisától minden vasárnap egy Jelly Funk névre keresztelt műsorban is részt vesz szerkesztő/műsorvezetőként, ahol a igényesebb funky és r'n'b zenéket mutatja be egy élő, webkamerás műsor keretében 2 órán keresztül. 2012 júniusától Entry: Free névre hallgató műsora is elindult, amivel minden hónap utolsó szombatján jelentkezik azok számára, akik hónap végére már kifogytak a pénzükből, de mégis bulizni vágynak. A műsor szintén élőben 6-8 órán át tart, és webkamerás. 2012 júliusában egy újabb műsort indít meeTweet néven, ahol kötetlenül lehet csevegni, beszélgetni, zenéket kérni, szkájpon becsatlakozni a műsorba.
A Gyál FM-nek a műsorok mellett szpotokat, sweepereket is készít, így hangját a hallgatók már jól ismerhetik.
A Gyál FM mellett a MegaDance rádióban is vendégeskedik, kéthetente csütörtökönként hallhatók mixek tőle 2 órában az Easy Live Showban.
2012. októberétől a Gyál FM megszűnése után rádiós pályafutását a Pécel FM-nél folytatja, műsoraival (Jelly Funk, meeTweet, House'n'Techno Show) ott jelentkezik, illetve ennek a rádiónak a Station Voice feladatait is ellátja.
Emellett rengeteg mixet, remixet, mash-up-ot kap promó célból, és természetesen továbbra is várja az alkotásokat. Jelszava: "Dolgozzunk együtt!"

Bemutatkozó videó

Hol voltam eddig

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2014 Contact Club Pécel
2011-2013 P2Pub Pécel
2011 Dirty Club Pécel
2006 Galéria Ecser
2004-2005 Castle Club Pécel