legalisdj.hu

A DJ Szövetség (Magyar DJ és Producer Egyesület) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala

armanidj

város: Szolnok
web/blog: www.armanidj.hu
OKJ/OSZK: -
Facebook
Mixcloud
armanidj

Hallgass bele a mixembe!

Rerto Nu Disco
(Nud Disco)

Ki vagyok

Amennyiben lehet így fogalmazni, a pályafutáshoz vezető út teljes mértékben az alapoktól indult 1998-ban, amikor is egy, a szülővárosomtól közeli helységben kerültem egy szórakozó helyre, mint jegyszedő és beugró hangulatfelelős. Ezen idő alatt ismerkedtem meg a zenei irányzatokkal, stílusokkal, és ami a legmeghatóbb volt számomra, a közönség rokonszenvével és hálájával, amikor is lehetőséget kaptam az akkoriban még „divatos” kazetták, majd a cd lemezek pörgetésére.

….És egyszer mindennek vége szakad, de kezdődik egy új korszak…..

2002-ben, szülővárosomban Szolnokon rezidensi hely betöltésére kaptam lehetőséget, amelybe nagy lelkiismerettel és teljes erőbedobással vágtam. Ez a korszak volt csak igazán a fejlődés ideje, hiszen egy teljesen új közönség, egy új közeg elé kellett kiállnom. Azonban egy kis idő elteltével és kellő gyakorlással illetőleg egy barát segítségével – aki később a legjobb barátom és tanítóm lett – bátran és magabiztosan álltam a közönség elé, a legjobb korongokat pörgetve.

Az évek teltével nem kellett leragadnom egy stílusirányzatnál … Sőt! Idővel egyre több és több nosztalgia muzsikát kellett pörgetni. Itt nyíltak ki a kapuk egy másik közeg irányába. Privát fellépések sorozatának lehetősége érkezett.( Születésnapok, esküvők stb. ) Eleinte csak szülővárosom és környékéről érkeztek megkeresések, de egyre több tapasztalatot és ismeretséget szerezve nyitottam a főváros irányába.

Napjainkban pedig már csak arra törekszem, hogy az esküvők, lakodalmak és az egyéb rendezvények amelyekkel megbíznak precízen, igényesen, megfizethető árakon legyenek lebonyolítva, amit szívvel-lélekkel végzek.

Miket játszom

MAINSTREAM TÁNCZENE1. KUNGS: Clap Your Hands
2. AVA MAX: Kings & Queens
3. ATB x TOPIC x A7S: Your Love (9PM)
4. TIËSTO & KAROL G: Don't Be Shy
5. KUNGS: Never Going Home
6. THE CUBE GUYS: Drunk
7. INNA / SEAN PAUL: Up
8. SHOUSE: Love Tonight
9. NEMAZALÁNY x SOFI: Üres szívek
10. MINELLI: Rampampam
11. MASKED WOLF: Astronaut In The Ocean
12. LA VISION & GIGI D'AGOSTINO: Hollywood
13. MAJESTIC vs. BONEY M.: Rasputin
14. KORDA GYÖRGY: Reptér
15. JAMES HYPE & MIGGY DELA ROSA: Ferrari
16. DAVID GUETTA feat. KID CUDI: Memories 2021
17. DAIMOND ROCKS: R.O.Z.E.S
18. THE WEEKND: Save Your Tears
19. VALMAR / SZIKORA RÓBERT: Úristen
20. ACRAZE feat. CHERISH: Do It To It

Hol voltam eddig

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2007 Esküvők, Lakodalmak, Céges-, Magánrendezvények Országos
2003 Zanzibár Söröző & Dance Pub Szolnok