legalisdj.hu

A DJ Szövetség (Magyar DJ és Producer Egyesület) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala

Antoos

Város: Halásztelek
Ebben a régióban végzek DJ-tevékenységet: Budapest
web/blog: -
OKJ/OSZK: -
Facebook
MixcloudYouTube
Antoos

Ki vagyok

Antoos egész fiatalon elkezdett érdeklődni a zene iránt, már 6 évesen a szülei orsós magnóját és bakelit lemezjátszóját gyötörte. Zenei stílusa akkor még nem volt sorolható sehová, de aztán jött számára az újhullám: U2, Mike Oldfield, Jean Michael Jarre, Depeche Mode, Faithless, BBE…
14 évesen sikerült megvennie saját lemezlejátszóját, és nekilátott szorgosan vásárolgatni a lemezeket. Lehetőséget kapott a csepeli Május Kert diszkóban, ahol DJ Cobrával heti 3 alkalommal játszották éjszakákon át az akkori slágerzenéket. Később megismerte Dj Luyi-t, akinek állandó helyén, a szigetszentmiklósi Küklopsz diszkóban betekintést nyerhetett egy mega klub zenei életébe is. Ezzel kezdetét vette valami, ami ma is hatalmában tartja a DJ-t!
Antoos mindig is kereste az újat, és irányt szeretett volna mutatni a bulizni vágyóknak. A Trance meghatározó lett számára, mikor 1998-ban meghallotta a „Energy 52 – Cafe del Mar” című opuszát, de ha nem lett volna biztos benne, hogy jól döntött, jött a Ton TB által megálmodott, s a mai napig a partizók egyik himnusza a „Three Drives On A Vinyl – Greece 2000”. Szóval nem volt kétséges, hogy ez a két zenei remekmű milyen irányba indítja el az akkor még kezdő DJ pályafutását. Megismerte Paul Oakenfold, Tiesto, Armin van Buuren zenei munkáságát és megtalálta benne az akkori önmagát, amit ma is épít és fejleszt, hogy a magyar parti kultúra egyik színes egyénisége legyen.

2002-ben elindította a „Light In The Night” sorozatot, amivel rengeteg klubban és szabadtéri rendezvényen megfordult. Később csatlakozott hozzá Tebron, aki jó barátja lett, zeneileg kiegészítették egymást, és így rengeteg bulit csináltak az országban. Jó pár helyen volt rezidens, és klubról klubra vitte, játszotta az akkor még nem elfogadott trance zenei vonalat.
Sokat köszönhet a Soundbreeders Productions -nak, aki többek között lehetőséget adott a neves „Synergy” partisorozaton való részvételre, és aki a későbbiekben csatlakozott a „S.o.C.” csapatához.

Egy merész gondolat folytán 2007-ben Tebron-nal partisorozatot indított az akkor még csak rádióműsor formájában létező „Sound of Cream” műsor nevével, melynek színvonalát, hangulatát a későbbiekben már külföldi DJ-kkel is fokozták. Így lehetősége volt együtt játszani Leon Bolier, Menno de Jong, Cliff Coenraad, Re-Ward neves DJ-kel is. Nem kis sikert aratva a sorozat kinőtte az akkori helyszínt, így Antoos és a „Sound of Cream” ami ma már egy üde színfoltot alkot a magyar partiéletben, állandó rezidenciát kapott Budapest egyik legszínvonalasabb szórakozóhelyén a Tabu Lounge Music Club-ban.
Tebronnal lehetőséget kaptak külföldön is hogy bizonyítsa tudását! Pozsonyban, a híres Dopler klubban játszott telt ház előtt. Nagyon nagy élmény volt a közönség számára a magyar trance dj-k szettje!Szlovákia után Németországban is megmutatta a tehetségét egészen pontosan Stuttgartban lépet fel.
Antoos egyedi stílusával megőrjíti a közönséget, még az is jól szórakozik, akinek eleinte idegen volt ez a zenei stílus. Rengeteg energia, feszes ütemek, finom melodikus zenék, és lágy vokálok jellemzik DJ-szettjét. A közönséggel hamar megtalálja a közös hangot, ha zenél, megszűnni látszik a világ, és amikor a varázslat véget ér, a bulizók magukkal visznek egy leheletnyit, ebből a különleges hangzásvilágból.
2008. Februárjában Mark Faith-el való közös munka eredményeként jött létre a „U2 – New Years Day” remix, amit ma is nagy előszeretettel pörget, és tovább folytatja a producerkedést is.

2010-ben lehetőséget kapott Magyarország elektronikus fellegvárában a Hajógyári szigeten, és folyamatosan mutatta meg a partizók nagy örömére a tudását. Játszott többek között a Coro Cafe, Dokk, Up The Club, Coronita, Prestige klubokban is.
Olyan neves világsztárokkal lépet fel a Rióban a Rio Summer Fest keretein belül mint: Armin van Buuren, ATB és Markus Schulz, akivel már háromszor is játszott.

2011 szeptemberétől saját sorozatot indított Tebronnal Pulsation néven!
Itt teljesen kibontakozhat több órás szettjeivel, és így még több rajongó ismerheti meg Antoos-t, és az ő zenei ízlésvilágát.
2012 Áprilisában a Sound of Cream srácok megkérdezték tőle: Mi lenne, ha vissza térne!Ő természetesen igent mondott.Így ismét Sound of Cream csapat tagja lett.Természetesen megmaradt neki a Pulsation sorozat is.Ami a Hajógyárisziget disco komplexumában kap helyet!

Még pár név, akik szintén a világ elitjébe tartoznak, és akikkel Antoos játszott :
Shah, Cosmic Gate, Dash Berlin, Tenishia, Super 8 & Tab, Mr.Pit, Wippenberg, Menno de Jong, Richard Durrand, Sied van Riel, Tydi, Blizzard, Josh Gallahan, Robert Nickson, Danjo, Emma Hewitt, Audrey Gallagher, Jonas Steur, W&W.

Hol voltam eddig

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2009 Tabu,Rio,Dokk,Coronita stb... Budapest